Ana içeriğe atla
Bazen bedene değil ruha önem verildiğini anlasalar... 

Görünenin değil içtenliğin ve hissin önemini.. 
     

Ne yazık ki Gölgeler oynarken oyununu sahte gülüşlerin ardına sığınan,

Karambole yuvarlanmış bir  hayat var....
                                                               ECEM YILDIZ

                                                                 02/09/2012

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SONBAHARDA AÇAN ÇİÇEK

Her deminde koku var mevsimlerin, her anında bir hatırası var gelişlerinin mutlak bir değer de ölçüşüyorlar birbirleriyle. O kadar masum ki her mevsim; öbürlerinden ayrı; farklı bir havası var hepsinin, tek tek baktığında mevsımlere ve tadını çıkarıdığında anlıyorsun bu farklılığı. Hepsinin tenine dokunuyorsun aslında   her gelişlerinde. Kimisinin vakti geldiğinde, açtığı çiçek mesela… Hepsinin Farkılı bir hissi vardır akıllarda; verdiği koku, akıllarda kalan o güzelliği ve dört mevsimde de burnumuzda hissetiğimiz o güzel mis kokuları… Ne güzel değil mi hatırlamak, anımsamak bu güzellikleri… Küçük şeylerden mutluluk duymak ve tadına varıncaya kadar hissetmek o mutluluğu ve bir an olsun o mutluluktan uzaklaşmamak.      Öyle bir oluyor ki insan; tadı damağında kalacak güzellikler sunuyor hayat sana… mutluluk doluyorsun birden, huzura eriyorsun. Mesela ilkbahar ; her ilkbaharın gelişinde açar bazı çiçekler; gül,papatya,zambak,menekşe…. Peki ya   yazın; ilkbahar da   açan çiçeklerin hala s

DENİZ

Çarşaf gibi uzanan saçlarını hatırlatırdı sakin ve durulmuş deniz. Rüzgarın esintisi ulaştırırdı mis kokunu teninden usulca bana esen... " Gece Düşünürü"

HAYRANLIK

Önce adı konuştu benimle beni bilmezken hiç Sonra bedeni selamladı kalabalıkta beni farketmezken hiç... Selamladım kendisi Gözlerine baktım. Ela ve zaman zaman yeşile çalan gözlerine.. tebessümü hoş, neşesi güne galip bir kadının sıcaklığı kokusu her yeri sarmış sıcaklığıyla sanki Enerjisi huzur yayan bir kadından bahsediyorum Gülüşü kahkahanın desibelinden öteki sokaklara yayılan bir ritmi var dans edasıyla, bakıp bakıp yüzünün kıvrımlarına sarılmalarımın geldiği bir kadından bahsediyorum. Doyamıyorum.